Kdz.Ereğli Merkez Anadolu Lisesi kız futbol takımının Fransa'da aldığı üçüncülük nedeniyle Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından ödüllendirilmesine yönelik verilen önergenin kabul edilmemesini eleştirdi.

Kdz.Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımının Fransa'da aldığı üçüncülük ile ilçeye ve ülkeye büyük bir gurur yaşattığına dikkati çeken Ocakçı yaptığı yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Kamuoyunun bildiği üzere Karadeniz Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Kız Futbol takımı Fransa’da aldığı 3.lük ile Ereğli’ye ve ülkemizi büyük bir gurur yaşatmıştır. İlk meclis toplantısında bu gururu bizlere ve ülkemize yaşatan Karadeniz Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Kız Futbol takımımızı ve antrenörlerimizi Belediye Meclisi önünde tebrik ettik. Fakat bugün gördük ki Kdz. Ereğli Belediye Meclisinde CHP grubu arak bu başarıya imza atan Kız Futbol Takımımızın ve Antrenörlerinin ödüllendirilmesini istediğimiz ve böylece bu büyük başarının teşvik edilmesini sağlayacak önergemiz Belediye Meclis AKP grubu ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından ret edilmiştir.  Büyük bir başarıya imza atan öğrencilerimizin sadece Ereğli’ye değil, Ülkemize gurur yaşattığını ve Belediye Başkanı ve AKP Meclis üyelerince 2016 yılı içerisindeki bu büyük başarının göz ardı edilmesini kabul etmediğimizi kamuoyuna duyururuz."

(Haber Merkezi)