CHP Kdz. Ereğli ilçe örgütünün kadın kolları üyelerini taşıyan seçim otobüsü Delihakkı Mevkisindeki Pınarcık Köyü yakınlarında öndeki araca çarptı.


Kazanın ardından olay yerine Milletvekili Ünal Demirtaş ve ilçe Başkanı Hayrettin Kartal ile yöneticiler giderek, kadın kolları üyeleri ile kazada hafifte olsa yaralananlara geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Kaza sırasında seçim otobüsünün ön koltuğunda oturan CHP’li üyelerden Ayben Kırdar olayı şöyle anlattı:


 “Biz Düzpelit Köyüne gidiyorduk. Kendi yolumuzda devam ediyoruz düz yolda. Önümüzde bir tane Kango marka araba vardı. Sonra araba birden bire durunca bir de o durmanın şiddetiyle çarptık oraya. Sonra onun arkasından çarpınca bir daha çarpmak zorunda kaldık. İki kere çarptık yani. Beni o arada şoför arkadaş hemen kafamdan yere attı. Arkadan o camlar falan sırtıma geldi. Sonrasını zaten pek hatırlayamıyorum. Araçta 8-9 kişiydik. Ufak tefek yaralananlar var arkadaşın birinin dişi dudağını kesti bir arkadaşın da bacağında bir ağrısı o da yere düşmüş o çarpmanın etkisiyle. Öndeki araçta bulunan arkadaşın biraz kafası kanıyordu ama iyiydi o da. Öndeki araçta kaç kişi vardı onu tam olarak bilmiyorum.”