CHP Alaplı Belediye Başkanı adayı Nuri Tekin, Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulunda okuyan öğrenciye gözleme dağıttı.
CHP Alaplı Kadın Kolları üyeleri, beraberinde CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, yönetim kurulu üyeleri ve CHP Alaplı Belediye Başkan aday adayı Nuri Tekin ile birlikte BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu'nda okuyan öğrencilere, gözleme dağıttı.
CHP Alaplı Belediye Başkan aday adayı Nuri Tekin, kadın kollarının üniversite öğrencileri için hazırladıklarını sıcak gözlemeleri öğrencilere dağıtarak destek verdiklerini ifade ederek,"Kadın kollarımız güzel bir etkinliğe imza attılar. Bu soğuk kış gününde öğrencilerimize sıcak gözleme ve ayran ikramında bulundular. Biz de kendilerine destek olmak amacıyla buraya geldik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.
İlçe Başkanı Tosun’da "Kadın kollarımızın üniversite öğrencilerimize yönelik düzenlediği bir proje bu. Soğuk bir kış gününde öğrencilerimize sıcak gözleme ve ayran ikramları oldu. Bu da parti okulunda öğrendiğimiz bir proje dahilinde güzel bir proje oldu" dedi.
CHP Alaplı İlçe Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka,  ise, Alaplı Meslek Yüksekokulu'nda okuyan öğrencilere katkı sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.