Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan adayı Adil bahadır Beraberinde Belediye eski Meclis üyesi ve Maden Mühendisleri Oda yönetim Kurulu üyesi Hüsnü Meydan ile birlikte

 Dün sabah kahvaltılı basın toplantısı düzenleyerek gazeteciler ile bir araya geldi.

Adil Bahadır İl Başkanlığı adaylığı hakkında şu bilgileri verdi “ Önümüzdeki Pazar günü İl başkanlığı seçimi var malumunuz üzere Bu yarışta bende varım dedim ve aday oldum. Bizleri her zaman yalnız bırakmayan basın mensuplarına da ayrıca teşekkür ediyor ve diğer aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.

Ülkenin Cumhuriyet Halk partisine ihtiyacı var. Cumhuriyet halk partisinin tek yaşam gayesi, ülkesinin varlığı, bütünlüğü ve halkın refahı içindir. Bizler de bu düşünceler ile yola çıkarak aday olduk. Bu bir yarıştır, Kazanayım, kazanmayayım partim uyum içinde birliktelik içinde, yılmadan usanmadan çalışacağız. Davamız ben değil, Biz olacaktır. Sen-ben değil, CHP ye hizmet etmek olacaktır.” Dedi

Cumhuriyet Halk partisinin İktidar olması gerektiğini ve Ülkenin buna ihtiyacı olduğuna da dikkat çeken Adil bahadır sözlerine şöyle devam etti. Cumhuriyet halk Partisinin iktidar olmasını istiyoruz. Türkiye’nin ve Zonguldak’ın buna ihtiyacı var. Bizim tek hedefimiz CHP sini İktidar yapmaktır. “ diye konuştu.

“ Diğer adaylar hakkında ne düşünüyorsunuz. Rakibiniz kim olabilir” şeklindeki bir soruya ise Bahadır şöyle yanıt verdi” 4 Aday arkadaşımızda güçlü adaydır. Ben o veya bu rakibimdir demiyorum. Rakip diye bir şey yok. Hizmet yarışı var. Hepsi de saygı değer arkadaşımızdır” dedi.

“ Hiç kırgınlığınız veya kırgınlığınız odlumu “ şeklindeki bir soruya ise “ Ben kimseye kırgın veya dargın değilim. Ama adaylığımı açıkladığım süreç içerisinde Ali İhsan Köktürk arayıp hayırlı olsun demedi. Beni aramayanı bende aramam” diye yanıt verdi.

“Yönetiminiz Nasıl oluşacak” şeklindeki bir soruya ise Adil Bahadır şu şekilde yanıt verdi”

Ebetteki uyum içerisinde, birlik ve beraberlik içinde hizmet edeceğimiz parti bayrağını daha yukarılara çıkartacak insanlarla çalışacağız. “  (Haber Merkezi)