CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, Ereğli’de Cumartesi günleri kurulan Cumartesi Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.

Demirtaş, beraberinde CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve parti yöneticileriyle birlikte Cumartesi Pazarı esnafını ziyaret ederek hayırlı alışverişler diledi.  CHP’liler Cumartesi pazarında broşür dağıttı, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Cumartesi Pazarı esnafı, partililere, işlerin her geçen gün daha da bozulduğunu, vatandaşın alım gücünün düşmesiyle birlikte Pazar yerlerinin eski hareketliliğinin kalmadığını belirtti.

Demirtaş, CHP’nin esnaflara ilişkin parti programlarına ilişkin bilgi verdi, esnafın durumunun düzelmesi için ülkede asgari ücretli ve emeklinin yaşam koşullarının iyileştirilmesi gerektiğini anlattı.

Demirtaş, “Esnafımızın zor durumda olduğunu biliyoruz. Ticari hayattaki sorunların çözümlerini biliyoruz. Bu çözümleri uygulayacak irade CHP’de var.  CHP bu sorunları çözmek için geliyor. İktidara geldiğimizde esnaf da rahat bir nefes alacak. Biz iktidara yaşanacak bir Türkiye’yi yeniden kurmak için geliyoruz” diye konuştu.