Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, programlarına hız kesmeden devam ediyor. Devrek Orman İşletme Müdürü'nü ve Müdürlük personelini ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü ve yönetimi eşlik etti.

Genç Milletvekili adayı Yavuzyılmaz, Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksek Okulu'nda üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Üniversite gençliğinin sorunlarını dinleyen Deniz Yavuzyılmaz, YÖK'ün kaldırılacağını üniversitelerin idari, mali ve bilimsel özerkliğine kavuşturulacağını söyledi. Üniversite gençliğinin sosyal hayata daha fazla katılmasını sağlayacaklarını ifade eden Deniz Yavuzyılmaz, Üniversitelerdeki kültür bütçelerinin ve kültürel etkinlerin arttırılacağına dikkat çekerek bu kültürel etkinlikleri gerçekleştirebilecekleri her platformda 'Gençlik indirimi' yapılacağının sözünü verdi.

Yavuzyılmaz, "Üniversite gençliğinin birçok sorunla karşı karşıya olduğunu biliyoruz. Burs, barınma ihtiyacı, bilimsel eğitim yetersizliği en temel sorunlar arasında yer almakta. Tüm bu sorunların Cumhuriyet Halk Partisi İktidarında çözümleneceğinin sözünü sizlere veriyoruz. Tüm ihtiyaç sahibi öğrencilerimize karşılıksız eğitim bursu ve barınma imkanı sağlayacağız, yurtların yaşam standartlarını yükselteceğiz" dedi.

 

Kapı Kapı Dolaşıyor

 

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, Devrek programından sonra Çaydeğirmeni Belde'sinde programlarını sürdürdü. Tüm esnafları tek tek gezerek, CHP iktidarında esnafların rahat bir nefes alacağını, Esnaf Bakanlığı'nın kurulacağını söyledi.

Çaydeğirmeni esnaf programından sonra ev ev dolaşarak el öptü, vatandaşlarla gönüldaş oldu. Genç Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, "Oylarınıza talibim ama önce gönlünüze talibim, ben sizin evladınız torununuzum, sizlerden aldığım ahlak ve terbiyeyle büyüdüm. Destek verdiğinizde sizlerin meclisteki sesi olacağım" dedi.