CHP’nin Zonguldak Milletvekili aday adaylarını belirlemek için gerçekleştirdiği eğilim yoklamasında  aralarında milletvekilinin de bulunduğu bir çok aday adayını geride bırakarak sandıktan ikinci sırada çıkan Deniz Yavuzyılmaz’ın başarısı Zonguldak’ta tartışılıyor.

Çok kısa bir zamanda tüm örgütleri gençlerden oluşan ekip arkadaşları ile dolaşarak kendini tanıtan ve örgüte gençlik aşısı yapmayı başaran Deniz Yavuzyılmaz, işadamı Şerafettin Turpçu’nun ardından eğilim yoklamasının ikincisi oldu. Partililer “Bizler Deniz Yavuzyılmaz’ı sevdik. Gençlerin öne çıkması açısından da eğilim yoklamasında çıkan sonuçla genel merkezimize  iyi bir mesaj verdiğimize inanıyoruz. Siyasetin seçim kaybedenlerle, yaşlılarla, partide birlik ve beraberliği bozanlarla başarıya ulaşmasının mümkün olmadığı ortaya çıkmıştır. Zonguldak Milletvekili sıralamasının da bu gerçeklerin dikkate alınarak  belirlenmesini bekliyoruz”  sözleriyle heyecanlarını paylaştılar.

Eğilim yoklaması öncesinde Kdz. Ereğli’ye  geldiğinde yaptığı konuşma ile üyelerden 433 oy alan Deniz Yavuzyılmaz’ın  o videosunu bir kez daha yayımlıyoruz.