CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç seçim çalışmalarını kahvehaneler ile çay ocaklarında vatandaşları ziyaret ederek sürdürdü.
Songül Malkoç beraberinde İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, İl yönetim kurulu üyesi Şazi Sivişoğlu, parti yöneticileri ve meclis üyesi aday adaylarıyla Devrek ilçesindeki bazı kahvehane ve çay ocaklarını ziyaret ederek vatandaşlara hitap etti.
Vatandaşlarla tek tek  tokalaşıp hal hatırlarını soran ve bazı büyüklerin ellerini öpmeyi de ihmal etmeyen Malkoç,   “Devrek çok kötü yönetiliyor, Devrek’te kadın erkek ayrımı yapmadan hep birlikte seçimi alalım ve kazanan sizler halk olsun” dedi.
Kahve ve çay ocaklarında oturup vatandaşlarla beraber çay içip sohbet eden Songül   Malkoç buralarda yaptığı konuşmada şu düşüncelere yer verdi: “Devrek için ne yapılacaksa  menfaati neyi  gerektiriyorsa gerekirse siper olurum.  Kendimi öne atarım ve bu Devrek’e lazım derim.  Haklının her zaman yanında olur ve hakkını da veririm.  Haksız olana da haksız derim.  Yıllardır mühendislik yaptığım Devrek’te bu süreci böyle devam ettirdim.  Hiçbir zaman menfaatlerim doğrultusunda hareket etmedim.  Şu anda da sizin menfaatlerinizi savunmak için aday oldum. Sizin bir çocuğunuzu işe alabiliyorsam kendi cebime para girmiş gibi oluyor. Bir esnaf para kazanıyorsa  hayırlı işler dediğimim zaman işler çok iyi şükür abla dediği zaman ben sanki cebime para kazandım gibi geliyor.  Benim böyle bir karakterim vardır.  Onun için bana sahip çıkmanızı istiyorum.  Devrek’in kızına sahip çıkmanızı istiyorum.  Bir denersiniz beş yıl sonrada eğer beğenmezseniz değiştirirsiniz. Bugüne kadar AKP’ye ede MHP’yada diğer partilerde de oy vermiş olabilirsiniz ama bugün ülkenin durumu çok kötü.  Bu seçimde bir hesap verelim diyorum, cezalandıralım en azından insanların cebine gidip yatırım yapılması gereken paralar şu an ayakkabı kutularında saklanıyor.  Cezalandırma yapalım gerçekleri anlatalım.  Bu sefer CHP olsun diyoruz.  Beş yıl sonrada biz çalışmazsak yine ne yapasınız sandıkta dersimizi verirsiniz, onun için bugün sizden oy istiyorum.  Köyde de şehirde de olsa hepimiz biriz ve kenetleneceğiz ve sizlerden ve Devrek’te seçimi alacağız “