Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu  TBMM Genel Kurulunda dokunulmazlıkların kaldırılması hakkındaki “Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” teklifinin görüşmelerinin soru cevap kısmında söz aldığını bildirdi.  Çaturoğlu; vatandaşlarımızın da dokunulmazlıkların kaldırılmasını istediğini söylediğini açıkladı.

 

Çaturoğlu bu açıklamasıyla ilgili yazılı olarak şu metni gönderdi:

 

TERÖRE DESTEK VERENLERİN DOKUNULMAZLIKLARININ KALDIRILMASI

15 Mayıs Pazar günü Dağlıca’da şehit olan Zonguldaklı Piyade Uzman Çavuş Tunahan Kartal’ın cenaze merasimindeydik, kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Cenazeye katılanların tek bir isteği vardı: Teröre destek verenlerin dokunulmazlıklarının kaldırılması. Vatandaşın istediği tek şey buydu, bunu buradan duyurmak istiyorum.

MADEN ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

17 Mayıs 2010 tarihinde Kilimli ilçesi Gelik Beldesi TTK Karadon işletmesinde grizu patlaması sonucu 30 madencimiz şehit olmuştu. Onları da rahmetle, minnetle anıyor; ruhları şad olsun diyorum.

İKİNCİ LİGE ÇIKAN ZONGULDAK KÖMÜR SPORU KUTLADI

İkinci lige çıkma başarısını gösteren bir zamanların efsane takımı Zonguldak Kömürsporu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyor, Başta kulüp başkanı olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum.