Kdz. Ereğli Belediye Basın Bürosu'ndan gönderilen haber şu şekilde:

Başkan Uysal, Cuma gecesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın davetlisi olarak, Filistin Milli ve Ereğli Belediyespor oturarak Voleybol takımlarının da katılımıyla “Yeni Türkiye Yeni Güç Spor’da Hedef 2023” gecesindeydi. Uysal burada Topbaş ile bir süre görüşme imkanı bulan ve Topbaş’a Ereğli halkının selamlarını ileterek çeşitli hediyeler verdi.

ZONGULDAKLILAR İLE BULUŞTU

Uysal Cumartesi akşamı da Zonguldak Dernekleri Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen "Zonguldaklılar Hasret Gecesi"ne katıldı. Buradaki konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Uysal, İstanbul’da yaşayan Zonguldaklıları 29-31 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Çilek Şenliklerine davet etti.

UYSAL MAHALLE VE KÖYLERDEYDİ

Başkan Uysal Pazar gününe Subaşı’ndan başladı. Daha sonra Ramazanlı Köyü’nü ziyaret eden Uysal, daha sonra Zonguldak’a geçerek, “Anadolu’dan Avrupa’ya Medya Açılımı” projesi kapsamında il ve ilçelerdeki yerel medya çalışanlarına yönelik “Diksiyon Eğitimi” programının son oturumuna katıldı.

UYSAL KESTANECİ PİKNİK ALANINDA

Başkan Uysal, Pazar günü beraberindeki Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte mahalle ziyaretleri de yaptı. Kestaneci Piknik alanında sevgi gösterileri ile karşılanan ve çocuklarla top oynayan, öğrenci ilerle birlikte ödev yapan ve halkın ikramlarından tadan Uysal, yaklaşık 1.5 saat piknik alanında kaldı.

Uysal günü Kestaneci ve Uzun Mehmet Mahallelerindeki halk toplantıları ile tamamladı.