Demokrat Parti  (DP) Genel İdare Kurulu Üyesi Celal Olkaç yazılı bir açıklama yaparak, ülkenin felakete sürüklendiğine vurgu yaparak, Zonguldak Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

 

Celal Olkaç,  “Bundan sonra Demokrat Partiyi sık sık ziyaret edeceksiniz. Zonguldak’ın ve Ülkemizin sorunlarını hep beraber oturup zaman zaman konuşup tartışacağız.12 yıllık AKP iktidarı döneminde ülkemizin temel taşları yerinden oynatılmış Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir felakete doğru sürüklenmektedir. Maalesef Zonguldak da bu kötü gidişten nasibini almıştır” dedi.

 

Olkaç açıklamasına şöyle devam etti:

 

Sanayinin baş şehri olan bu güzel ilimiz AKP iktidarı döneminde en kötü yıllarını yaşamıştır. Dişe dokunur bir yatırım Zonguldak’a hiçbir şekilde gelmemiştir. Okumuş ve okumamış yüzlerce gencimiz işsiz dolaşmakta babasının emekli maaşından cep harçlığı alarak hayatını sürdürmektedir.

Her hükümette bir bakan çıkaran Zonguldak 12 yıllık AKP iktidarı dönemlerinde bakan yüzü görmemiştir.2 yıllık T.B.M.M. Başkanlığı için Zonguldak’ın 12 yılı ziyan edilmiştir.

Zonguldak şehirleşme, alt yapı, sosyal alanlar, eğitim, kültür ve sanat konularında da arpa boyu yol kat edememiştir. AVM’ler de kesinlikle kalkınmışlığın göstergesi değildir.

Ülkemiz uçurumun kenarından mutlaka dönmek zorundadır. Bu kötü gidişe dur demek zorundayız. Bunu da Demokrat Parti’nin iktidara gelmesiyle gerçekleştirebiliriz. Merkez sağın olmadığı bir meclisin ne durumlara düştüğünü tüm milletçe izlemekteyiz.

Huzurlu, mutlu bir ülke ve şehir istiyorsanız Demokrat Partiye el uzatma zamanı gelmiştir. Halkımızın her kesimine el uzatıyoruz. Bu eli boş çevirmeyiniz.

Zonguldak’ın sorunlarını çok iyi bilen Zonguldak halkının sevgisini, saygısını ve takdirini kazanan dava adamı kıymetli dostumuz ve arkadaşımız Sayın Avukat HAMZA KARA’yı Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak sizlere ve Zonguldak halkına takdim ediyoruz.