Demokratik Sol Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur, yönetim kurulu üyeleri CHP Ereğli İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partinin 90. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

 

DSP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur, yönetim kurulu üyeleri ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin 90. Kuruluş yıldönümü nedeniyle CHP Ereğli İlçe Başkanlığına kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

DSP İlçe Başkanı Timur, CHP’nin 90. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, “Cumhuriyet Halk Partisi, nüfus kağıdını veren, T.C.’yi veren bir partidir. Cumhuriyet Halk Partisi anlatılmaz. Türkiye Cumhuriyeti’nin önemli taşlarından bir tanesidir “ sözleri ile konuşurken ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal’da, DSP’nin dost ve kardeş bir parti olduğunu hatırlatarak, “DSP, Cumhuriyet Halk Partisi ile büyük ölçüde aynı amaçta aynı idealler doğrultusunda mücadele ediyor. O nedenle biz Demokratik Sol Parti’yi dost ve kardeş bir parti olarak görüyoruz. Ereğli İlçe Başkanı ve yönetici arkadaşlarımızın Cumhuriyet Halk Partisi’nin 90.yıl dönümü coşkusunu bizlerle paylaşmak için partimizi ziyaret etmelerinden son derece mutluyuz. Sevgili başkanın dileklerine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.