Demokratik Sol Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Dr. Recep Erdoğan uzun zamandır sürdürdüğü seçim çalışmalarına artan bir ivme ile devam ediyor.

Hergün yüzlerce insan ile görüşen ve halkı tek tek dinleyerek sorunlarını not alan Dr. Recep Erdoğan bugün de Ereğli Şoförler Odası ile Eğitim-İş Sendikasını ziyaret etti.

 

EREĞLİ’DE OTOPARK SORUNU VAR

Kdz. Ereğli Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve ekibini kongrede gösterdikleri başarılarından dolayı kutlayan Dr. Recep Erdoğan, 30 Marttan sonra kolektif çalışacakları Sivil Toplum ve Meslek Kuruluşları arasında Şoförler Odası’nın ilk sıralarda yer aldığını söyledi.

Şoförler Odası’nın Ereğli’de güçlü bir Meslek Örgütü olduğunu belirten Dr. Erdoğan, Ereğli’de trafik ve otopark sorunu olduğunu hatırlatarak, bu konuda yapılacak olan projelerde Şoförler Odasından katkı beklediklerini söyledi ve Ereğli’yi yönetirken STK’lar ile Meslek Örgütlerini tereddütsüz olarak  ön planda tutacaklarını vurguladı.

Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek de DSP Belediye Başkanı adayı Dr. Recep Erdoğan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, seçim çalışmalarında kendilerine başarılar diledi.

Oda’nın çalışmaları hakkında Erdoğan’a bilgiler veren Civelek, Ereğli’de tüm partilerin seçim sürecinde demokratik çalışma yapmalarını arzu etti ve adayların birbirilerine sert ve haksız eleştiride bulunmamalarını, Ereğli’nin kavgaya ayıracak zamanının bulunmadığının altını çizdi.

 

EĞİTİM-İŞ’E ZİYARET

DSP Belediye Başkan adayı Opr. Dr. Recep Erdoğan Eğitim-İş  Kdz. Ereğli Şubesini de ziyaret ederek sendikanın ve eğitimcilerin sorunlarını dinledi.

Şube Başkanı Cengiz Başaran ve yönetim kurulu üyeleri ile uzun uzun sohbet eden Dr. Recep Erdoğan, Ereğli’de eğitimcilerin ve okulların sorunlarını bildiklerini ve 30 Mart’tan sonra bu sorunların çözümü için öğretmen sendikaları ile ortak hareket edeceklerini söyledi.

Eğitim-İş Sendikası Ereğli Şube Başkanı Cengiz Başaran’da Dr. Erdoğan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Dr. Recep Erdoğan Eğitim-İş Sendikası yöneticileri ile Ereğli’nin sosyal, ekonomik ve kültürel konularında fikir alışverişinde bulundu.