30 Mart Yerel Seçimleri öncesi Dr. Recep Erdoğan’ı ‘başkan adayı’ olarak gösterdikten sonra büyük bir ivme yakalayan Demokratik Sol Parti Ereğli İlçe Teşkilatı çalışmalarına tam gaz devam ediyor…

 

Yapılan toplantı ile DSP Ereğli İlçe Örgütü Kadın kollarında yer alan isimler beli oldu. Başkanlığa Özlem Keleş seçilirken; Başkan Yardımcısı Hatice Tekin, Basın Sorumlusu Av. Meryem Tatlı, Sayman Seray Timur, Sayman Yardımcısı Meva Erdoğan oldu. 

DSP Kadın Kolları Üyeleri de şu isimlerden oluştu:

Bilge Zafrak, Zekiye Öztürk, Sibel Sarı, Özlem İbiş, Sunay Kayacık, Ayşe Cebeci, Havva Karakaya, Fevziye Sarı, Yasemin Uzun, Hafize Şahin, Safiye Kuru ve Elif Kameray…

 

BAŞKAN’DAN İLK AÇIKLAMA

Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Özlem Keleş, ilk açıklamasını yaparak; “Ereğli’de değişim biz kadınlarla beraber olacak. Biz kadınlar, Ereğli siyasetinde ki yerimizi alacağız. Çalışmalarımıza Ereğlili tüm kadınlarımızı, Ereğli’nin yönetiminde söz sahibi olmalarını istiyoruz. Bu bağlamda Ereğlili kadınlarımızın birlik ve beraberlik içinde DSP’de siyaset yapmaya davet ediyoruz” dedi.

 

Toplantı sonrası DSP’li kadınlarla bir araya gelen Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur ve partinin Ereğli Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Recep Erdoğan, seçilen yeni yönetime başarılar diledi.