Diğer Partilere seslenmek istediğini belirten Çaturoğlu, şunları söyledi:


“Asla ve asla Türk seçmenini tahkir edici her hangi bir söylemde bulunmasınlar. Bizim seçmenimiz Dünyanın en akıllı seçmenidir. Kendine hizmet edeni baş tacı yapar sırtında taşır, kendinden en ufak bir şekilde ayrıldığını hissederse sarı kart gösterir, uyan der eğer uyanmazsa devam ederse ondan sonra kırmızı kart gösterir siyasi partiler mezarlığına gönderir. Mezar taşı bile olmaz. Nerede Anavatan partisi, DSP, Doğru Yol Partisi hani bizim vatandaşımız koyundu, hani bizim vatandaşımız kömürcüydü, makarnacıydı, kafası çalışmazdı. Bakın bizim vatandaşımız tuttuğunu tutar, hizmet eden insanı da veya gurubu veya toplumu alır sonuna kadar getirir. Etmediği zamanda defterini dürer, bundan daha büyük ve daha akıllı bir seçmen olabilir mi işte Türk insanı budur. Biz bu seçimlerden çok ders aldık. Almaya da devam edeceğiz. Alaplı 1 Kasım seçimlerinde özel bir alkışı hak ediyor. Yüzde 60 oy oranı alarak bugüne kadar alınan en büyük oy oranı almıştır. Alaplı kardeşlerimize ve seçmenlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.“

Özcan Ulupınar da, “Bizler milletvekilleri olarak teşekkür ziyaretindeyiz ama esas teşekkürü çalışarak yapacağız. Alaplı’mızın ve Zonguldak’ımızın önemli problemleri var. Bunların çözümü için bizimde güzel projelerimiz var. İnşallah bunları hayata geçireceğiz. Zonguldak 7 Haziran seçimlerinde kırmızıydı. Sonra sizlerin sayesinde turuncu oldu. İnşallah bizde olmayan belediyeleri de turuncu renkte yapacağız“ dedi.

 

Hüseyin Özbakır’ ise konuşmasında, “7 aydır sahalarda olduğunu belirterek, Sahadan hiç ayrılmadık ve yılmadık hep birlikte çalıştık. Biz bunu hak ettik hak ettiğimizi aldık. Karadenizcisi ortalığı yırttık. 1 Kasıma kadar sizler bizi sırtımızda taşıdınız şimdi biz sizi sırtımızda taşıyacağız” ifadesini kulandı.

 

Ziyarete, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Belde ve İlçe Başkanları, İl genel ve Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.