Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, İstanbul'da Zonguldakspor'un play of maçı dönüşünde hız kesmeden programlarını sürdürdü. Sabah Partisi'nin Gökçebey seçim ofisi açılışına katıldı. Açılışta, Milletvekili Adayları Şerafettin Turpçu, Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Harun Akın, Ali İhsan Köktürk, İl Başkanı Ertuğrul Koltuk ve yönetimi, İlçe Başkanları ve yönetimlerinin yanı sıra birçok parti yöneticisi ve partililer katıldı.

 

CHP'nin iktidara yürüdüğüne vurgu yapan Deniz Yavuzyılmaz, sadece seçim çalışmalarında değil her an halkın yanında olduklarını ve olacaklarını söyledi. Bizler, halk çocuğuyuz bizler sizlerin evladınınız sözleriyle büyük ilgi topladı. Zonguldak bizim başımızın tacıdır, yüreğimizdir diyen Yavuzyılmaz, "Memleketimize yatırım yapacağız, memleketimizde istihdam yaparak göçü durduracağız. Bugüne kadar yok sayılan Cumhuriyet'in ilk ilini yeniden emeğin başkenti yapacak ve şehrin layığını teslim edeceğiz" dedi.

 

HIZ KESMEDEN DEVAM

 

Açılıştaki teri kurumadan soluğu Eğerci ve köylerinde alan Deniz Yavuzyılmaz köylülerle teker teker konuştu, el öptü, gönüldaş oldu. Tarlada çalışan kadınlarla çapa yaptı. Partisi'nin emeklilere Dini Bayramlarda birer maaş ikramiye vereceklerinin sözünü hatırlattı. En düşük emekli maaşının bin beş yüz lira olacağına vurgu yapan Yavuzyılmaz, emeklimizin de taşeron çalışanımızın da yüzü gülecek dedi.

 

EKİBİ EREĞLİ’DE

 

Deniz Yavuzyılmaz'ın gönüllü ekibi dur durak bilmeden köy köy geziyor. Bugünkü programlarında Ereğli'nin Kızılcapınar Köyü'de giden gönüllü ekip, köylülerin kandilini kutlayarak Partilerinin seçim sözlerine vurgu yaptılar. Ekip'in içinde atanamayan öğretmenlerin ve doktor gençlerin de olduğu öğrenildi. Gençler, gelecekleri için, köylülerin taşeron çalışan çocukları, torunlarının gelecekleri için oy istedikleri duyuldu.