Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Bahaddin Arı, Zonguldak Emekçi Kadınlar Derneği’ni ziyaret etti. 
Emekçi Kadınlar Derneği Başkanı Yüksel Yayla ve üyeleri, Aday Adayı Bahaddin Arı’ya ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. 
Dernek Başkanı Yayla, “Zonguldak’ımız için aday adaylığınızı koydunuz ve bizler size başarılar diliyoruz. O taşın altına elini koyduğunuz için de Derneğimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi. 
Tüm mücadelelerinde yanında olacaklarını ve belediye başkanı seçildiği takdirde kadınlara yönelik önemli projeleri olduğunu ifade eden Belediye Başkan Aday Adayı Bahaddin Arı ise, “Gerçekten taşın altına elimizi koyduk. Hatta el de değil, vücudumuzu koyuyoruz. Tıpkı sizler gibi... 
Çünkü ‘Türkiye’de kadın sorunu’ denince aslında bir şiddet sorunu akla geliyor. Bu olunca da, demek ki ‘demokrasi daha oturmamış’ demektir. O nedenle kadınların sorunu sadece sizlerin sorunu değil, aynı zamanda erkeklerin de bir sorunudur. Ben de bu mücadelede sadece bugün değil, hayatımızın her evresinde elimizden geldiğince yanındayız. Zonguldak’ta Emekçi Kadınlar Derneği kurulunca, gerçekten en çok mutlu olanlardan biriyim. 
Çünkü kadınların kendi sorunlarına sahip çıkması adına, özellikle her ne kadar kentimizde kadın çalışan sayısı yüksek olsa da, son tahlilde eşitsiz gelişen toplumlarda kadının ezilmesi, baskı altında tutulması gündemdedir. İşte bu dernek üzerinden örgütlenip, bunları kamuoyuyla paylaşmak adına bu mücadelenizde sizi destekliyorum ve yanınızdayım. 
Sizi belki de en iyi anlayanlardan bir tanesi olarak, kadınların mücadelesi ve kentte yapacakları çalışmalar adına önemli projelerimiz olacak. 
Belediye Meclis üyesi olarak bugün elimizden gelen mücadeleyi de veremedik. O nedenle önümüzdeki süreçte umarım partimiz bu konuda gerekli çalışmayı yapar ve seçildiğim takdirde özellikle belediyede kadınların dayanışma kurulu bürosu kuracağız. 
Bütün kadınlarımızın sorunlarını bir kurulda tartışarak giderilmesi noktasında çaba sarf edeceğim. Sizlere de verdiğiniz mücadelelerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından Emekçi Kadınlar Derneği üyeleri misafirlere ikramda bulundular.