AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Emine Çift, Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri, İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ayhan Taşdelen ile birlikte Ormanlı Belde Teşkilatı’nı ve 2 köye ziyaret etti.

Çift, ilk ziyaret turunda Ormanlı Beldesindeki partisinin belde başkanı İsmail Üstün ve partilerle bir araya gelerek çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Parti Teşkilatı ziyareti ardından Milletvekili adayı Çift, köy ziyaretlerini gerçekleştirdi. Çift yaptığı konuşmada; “İnşallah 7 Haziran akşamı düğünümüze hazırlanıyoruz.’’ dedi.

Yağışlı havaya rağmen Çift ve AK Parti ekibi, Sarıkaya ve Başören Doğancılar köyünde vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandılar.

Köy ziyaretlerinde Milletvekili adayı Emine Çift, şunları kaydetti;

“ Türkiye’mize daha büyük değerler katabilmek için ortaya koyduğumuz performans ile yeni bir döneme kapı aralamış durumdayız. Bu dönemde desteğiniz şüphesiz çok önemli. Şunu çok net bir şekilde söylüyorum; Bu ülkenin AK Parti iktidarına ihtiyacı var.Bu istikrar çocuklarımızın geleceği adına devam etmek zorunda. Halkta bu istikrara 7 Haziran seçimlerinde destek vererek ortak olmak zorunda. Çünkü ektiğimiz tarlaları biçebilme imkanına sahibiz. Adamların vaatleri; ülkeyi patlatmak, eski günlerine geri döndürmek. Adamların derdi bizim kasaya koyduğumuz para. Bu parayı bir gün verdiniz iki gün verdiniz, üç gün verdiniz, dördüncü gün ne yapacaksınız? Biz yaptıklarımızla ortadayız, konuşuyoruz. Ama muhalefet bunları söylerken, özellikle MHP, boş kasa bırakandı. Çok beceriklilerdi de o zaman kasalarını neden dolu tutamadılar. Biz AK Partililer olarak bu ülkenin geleceğini de, çocuklarını da ortaya koyduğumuz performansın geleceğini de düşünmekle mükellef sorumlu kadrolarız. İnşallah 7 Haziran akşamı düğünümüze hazırlanıyoruz. Sizlerin desteği ile şenliğimiz daha coşkulu ve büyük olacak.

AK Partili olarak başım dik. 13 yıldır yaptıklarımızla ortadayız. İktidara geldiğimizde Cumhuriyet 79 yaşındaydı. 79 yılda yapılan yatırımlardan çok daha fazla yatırımı 13 yıldır yapmış bir hükümetin ve partinin mensubuyum. Yapılan hizmetlerde örneğin; ülkemizin en ücra köşeye kadar uçaklar gidiyor, hastasını vatandaşlarımız yurt dışına alıp götürebiliyorlar. Hastanelerde, eczanelerde kuyruklar unutuldu. Bu hizmetleri gerçekleştirerek AK Parti hükümeti halka daha iyi imkanlar sundu. Siz benden daha iyi bilirsiniz; Hazıra dağ dayanmaz. 27 Mayısta yaşananlar biliniyor, bu adamların zihniyeti o güne kadar dayanıyor. Bu ülkeye yaptıkları zararlar, bizim iktidarımıza kadar karabasan gibi çökmüştü. Bayram diye kutlamalar yaptılar. Neyi kutladılar; Bu memleketin seçilmiş başbakanını asmayı kutladılar. Bu süreç iktidarımıza kadar olan Cumhuriyet tarihi üzerine çöreklenmiş bir süreçtir. On yılda bir darbe oldu. Bizim iktidarımızda da çok denediler. Başa geldiklerinde yine yaparlar. Hal böyle, durumumuz bu istikrar için desteklerinizi bekliyoruz.”

Köy ziyaretleri ardından Çift köy, Ormanlı Beldesinde Doğancılar Köyü Muhtarı Azmi Gönültaş’ın kızının kınasına katıldı. Kına merasiminde Çift, söylenen türküler eşliğinde gelinin eline kına yakarak mutluluğuna ortak olarak evlenecek olan genç çiftlere mutluluklar diledi.