Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili ve parti denetcisi Aytuğ Atıcı, CHP Alaplı ve Kdz.Ereğli İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti, partililer ile görüştü. CHP Alaplı İlçe Başkanlığı ve Alaplı Belediyesi’nin ardından CHP Ereğli İlçe Başkanlığını ziyaret eden Atıcı, Kdz.Ereğli’de huzur bulduğunu söyledi.

 

MHP KURULTAYI TATİLE GÖTÜRDÜ

Mecliste yoğun bir çalışma temposu olduğunu hafta sonu meclise verilen arayı fırsat bilerek bölgeye geldiğini belirten Atıcı, “Bir yandan ön seçim çalışmaları var bir yerden de meclis ve komisyonları boş bırakamıyoruz. Bu hafta sonu çalışmayacağını daha dün öğrendik. MHP’nin kurultayı olması nedeni ile ricası oldu bugün normalde çalışması gereken meclis dün çalışmamaya karar verince ben de ilk fırsatta buraya gelmeyi planladım, ani bir geliş oldu” dedi.

 

TEMEL ÜYE EĞİTİMLERİ

Ereğli ve Alaplı’da temel üye eğitimlerinin tamamlandığını sandık çevresi eğitimlerine ise başlayacaklarını ifade eden Atıcı sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “İlçelerimizden bütün eğitimci arkadaşlarımız İl’de gerçekleştirilecek eğitime davet edildi. Mahalle, köy ve sandık çevresi sorumlularına yönelik olarak bir eğitim başlatıyoruz

 

“EREĞLİ’Yİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

Ereğli’yi daha önce çok ziyaret ettim, bende güzel duygular uyandıran bir ilçe. Ereğli’ye çok sefer geldim. Her geldiğimde burada benim yüzüm gülüyor. Nedenini bilemiyorum denizinden midir, dağından mıdır, gemisinden midir, insanından mıdır? Ereğli’ye her geldiğimde farklı bir huzur buluyorum. Ereğli’yi yakından da takip ediyorum. Siyasetin de burada sıcak olduğunu, Zonguldak’a sıklıkla yön verdiğini biliyorum. Ereğli’nin gücünün farkındayım, sosyal demokrasiye katkılarını biliyorum. İşçi ve emekçinin yoğun olduğu bir ilçemiz. O nedenle CHP’ye olan katkılarını da yakından izliyorum”

Atıcı daha sonra basına kapalı olarak devam eden toplantıda Milletvekili aday adaylarının yanı sıra partililerin taleplerini dinledi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)