AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Kıyıcak Mahallesinde vatandaşların sorunlarını dinledi ve AK Parti hizmetlerini anlattı.

 

AK Parti İlçe Bakanı Fatih Çakır, yeni mahalle olan Kıyıcak mahallesinde, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaretlerde bulundu.

 

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Çakır, AK Parti’nin Ereğli’ye kazandırdığı hizmetleri anlatarak, yapmak istedikleri çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi.

 

Mahallelinin sorunlarını da dinleyen Çakır,  özellikle ‘mahalleye girişte yaşadıkları köprü sıkıntısı ve bölgede yer alan bir çimento fabrikasından toz gelmesi’ sorunuyla da yakından ilgileneceğini belirtti.

 

Tüm ziyaretlerde ve kamuoyunda AK Parti’nin adayına yönelik çok büyük ilginin bulunduğunu söyleyen Çakır, “Biz teşkilat olarak tüm hazırlığımızı yaptık. Adayımızla ilgili yoğun bir ilgi görüyoruz. Buda Ereğli’de AK Parti’ye olan ilgiyi gösteriyor. İnşallah, gerekli süreçlerden sonra adayımızın ismini de kamuoyuna açıkladıktan sonra bizde Ereğli’de gidilmeyen ev, sıkılmayan el bırakmayacağız ve Ereğli’de seçimleri kazanacağız” dedi.