3 Nisan Perşembe günü görevine başlayan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e kutlama ziyaretleri sürüyor. Belediye Başkanı Nuri Tekin’i, çok sayıda vatandaşın yanı sıra Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş ve Belediye Meclisi üyeleri ziyaret ettiler. Bu ziyaretler arasında en çok dikkat çeken de, Y. Ziya Odabaş'ın arkadaşları ile birlikte yaptığı ziyaret oldu. "Biz başbakan değil başkan seçiyoruz" sözleriyle Kdz. Ereğli'de Hüseyin Uysal'a, Alaplı'da da Nuri Tekin'e destek olan Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, her iki ilçede de desteklediği adaylarının kazanması ile Genel Merkez nezdinde de elini güçlendirdi. İyi dost ve arkadaş olan Odabaş ile Tekin, bu ziyarette de başarıya ulaşmanın mutluluğunu paylaştılar...

 

 

YAPILAN AÇIKLAMA
Konuya ilişkin Alaplı Belediyesi Basın Bürosundan gönderilen yazılı açıklama şu şekilde:

"Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i tebrik ederek başarılar diledi.  Alaplı Belediye Başkanı Tekin’in başarılı olacağından kuşkusu olmadığını belirten Odabaş, “Yeni bir ekip ve yeni bir heyecanla Alaplı Belediyesi’nin çok güzel hizmetler vereceğine inanıyoruz. Biz de, başarılı olmanız için elimizden gelen desteği vereceğiz." 

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ve sendika yöneticilerine teşekkür etti. Gülüç Belediyesi’nin yeni dönem Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş da, Alaplı Belediye Başkanı Tekin’i tebrik ederek başarılar diledi. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş ve Belediye Meclisi üyelerini tebrik ederek, başarılar diledi. Başkan Tekin, çevre belediyelerle karşılıklı yardımlaşma ve dayanışmaya önem vereceklerini belirterek, “Hepimizin amacı, yöremize ve bölgemize hizmet etmek. İhtiyaç olduğunda birbirimizle yardımlaşarak hizmet kalitemizi daha da yükseltiriz” dedi.