MHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Özdemir, “Biz Ereğli halkına hizmet etmek, çöküşü durdurmak için göreve talibiz” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ev ve işyerlerini ziyaret eden Özdemir vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiden memnun. Huzurlu bir kent oluşturmak için yola çıktıklarını belirten Özdemir, “Huzurun olmadığı hiçbir yerde başarı olmaz. Bu anlamda kavganın olmadığı herkesin bir masa etrafında buluşup sorunların çözümü için ortak karar aldığı bir Ereğli oluşturmalıyız” dedi.

 

“BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Merkez, İl ve İlçe Yöneticilerinin desteği ile bu yola çıktığını, adaylığının açıklanmasının ardından ilçenin her noktasına ulaşmaya çalıştıklarını açıklayan Özdemir, “Bizim önceliğimiz diyalog. Diyalog kurulduğu an pek çok düğüm kendiliğinden otomatik olarak çözülecektir. Sivil toplum kuruluşlarımız, meslek odaları, derneklerimiz, işadamlarımızı ziyaret ediyor onların düşüncelerini taleplerini bizlerden neler beklediklerini dinliyor ortak bir noktada buluşabiliyoruz. Bizler ilçedeki sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarına ve derneklerimize büyük önem veriyoruz onların önerileri ve düşünceleri bizlerin ufkunu açacaktır.

 

“EREĞLİ AYAĞA KALKMALI”

Dibe vuran Ereğli’nin artık ayağa kalkması yeniden toparlanması için yeni bir heyecan ve vizyon şarttır. Biz Ereğli’ye bu zamana kadar kim katkı sağladıysa, taş üstüne taş koyduysa Allah bin defa razı olsun diyoruz. Ereğli’de son yıllarda yaşanan ve her kesimin birebir etkilendiği ekonomik çöküşten inanıyorum ki birlik ve beraberlik ile çıkacağız. Kurumları bir araya getirip kırgınlıklara dargınlıklara son verip yeni bir sayfa açarak Ereğlimiz için yola çıkacağız.

 

“HİZMET İÇİN ADAY OLDUK”

Koltuklar gelip geçicidir, kimseye de kalmaz. Geçmişe dönüp baktığında güzel eserlerle hizmetlerle anılıyor olmak çok onur ve gurur verici bir gelişmedir. Biz koltuğa oturmak için değil Ereğli halkına hizmet etmek için çöküşü durdurmak için göreve talibiz. Bunu gittiğimiz her noktada vatandaşımıza birebir anlatıyoruz. Analarımızdan bacılarımızdan evlatlarımızdan büyüklerimizden ve küçüklerimizden gördüğümüz tablo bu ülkenin Milliyetçi Hareket Partisi’ne ne kadar ihtiyaç duyduğunu açıkça ortaya koymuştur. El ele verelim, yeni bir sayfayı hep birlikte yürekten açalım. Bizlerin veremeyecek hiçbir hesabı yoktur, doğru yolda el birliği ile başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum”