AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, kibirli bir insan olmadığını esnaf ziyaretinde gösterdi.

AK Parti’nin ‘Koşan Adam’ lâkaplı Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu; partisinin Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, bazı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Karadeniz Ereğli’deki Belen Yeni Sanayi Sitesi esnafını tek tek ziyaretlerde bulunmaya devam etti.

Ziyaret turunda Sanayi Sitesi esnafları, dükkanlarında Çaturoğlu ve ekibini güler yüzle karşılarken, destek sözü vererek hatıra fotoğrafları çektirdiler. Çaturoğlu, esnaf ziyaretinde görüştüğü her vatandaş ile neşeli sohbetler gerçekleştirerek duasını aldı.

Esnaf ziyaretinde Çaturoğlu ve İlçe Başkanı Çakır, girdikleri her dükkanda el sıkmadıkları insan bırakmazken, oto yıkama dükkanında kibirli bir siyasetçi olmadıklarını gösterdiler. Ziyaretler esnasında Çaturoğlu araç yıkayan esnaf ile selamlaştıktan sonra, eline aldığı fırçayla arabayı yıkayarak esnafa yardımcı oldu. Bu durumu şaşkınlıkla karşılayan esnafa karşı Çaturoğlu, çalışmanın ayıbı olmadığını belirterek, Milletvekili seçildiği takdirde daha güzel hizmetler için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.