Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, seçimlere az bir zaman kala hızına hız katarak seçim çalışmalarını sürdürüyor. Her hafta Kozlu Muhtarlarıyla yaptığı istişare toplantısını geleneksel hale taşıyan genç milletvekili adayı, esnaftan fabrika işçilerine kadar herkesi kucaklıyor, evlatları olarak onlardan oy desteği istiyor.

 

Yaşam Alanımız Köylerimiz

Kozlu muhtarlarıyla bir araya gelen CHP Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, köy ve mahalle muhtarlarından destek istedi. 'Yaşanabilir Bir Türkiye' için muhtarların büyük sorumluluk taşıdığını ifade eden genç milletvekili adayı, "Köy ve mahallelerinizde sizler yerel siyasi söz hakkına sahipsiniz. Mahallelerinize ve köylerinize doğru hizmet gitmesi şarttır. Seçmenleriniz size hizmet noktasındaki beklentileri için oy verdi. 14 yıllık bir iktidarda sizler hala köylerinize yol yaptıramadınız hatta suyu olan köylerimiz suyu olmaz hale döndü. Tüm bunların çözümü gençlik enerjimizle sizlere vereceğimiz hizmette. 'Gelin Oy Verin' yaşanabilir bir Türkiye'yi birlikte inşa edelim" dedi.

 

Esnaf Bakanlığı Olmazsa Olmazımızdır

CHP Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, Kozlu esnaflarını ziyaret etti. Esnafların sorunlarını yerinde dinledi. Esnafların büyük çoğunluğu banka kredileriyle işlerini devam ettiklerini söylerken bazı dükkan komşularının iş yerlerini kapatıp köylere yerleştiğini söyledi.

Esnaflarla konuşan Yavuzyılmaz, CHP iktidarında Esnaflerın ödedikleri yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullanacaklarını söyledi. Sözlerinde organize sanayi bölgeleri içinde Meslek Eğitim Merkezleri'nin açılacağına da vurgu yaptı.

 

İşçi Köylü El Ele Vereceğiz

Kozlu Bölgesi içinde bulunan İpek Tekstil fabrikasına ziyarette bulunan CHP Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, asgari ücretin en düşük bin beş lira olacağını ve asgari ücretten de vergi alınmayacağını söyledi.

Tekstil işçilerine seslenen Yavuzyılmaz "7 Haziran gecesinin kahramanı siz olabilirsiniz. Bir oyla CHP'yi iktidar yapabilirsiniz ve o bir oy sizden birinin oyu olabilir. Tüm Türkiye'nin kaderi sizin bir oyunuz olabilir. Düşünün CHP bir oy farkla iktidar olmuş taşeron işçilik sona ermiş, asgari ücret ve emekli maaşı bin beş yüz lira, maaşlarınızdan vergi ve sağlık kesintisi kalkmış, kiradan daha düşük bir aylıkla ev sahibi oluyorsunuz. İşte tüm bunların olabilmesi sizin bir oyunuza bağlı. 'Gelin Oy Verin, Yaşanacak Bir Türkiye'yi' hep birlikte kuralım. Gelin iktidarımızı kuralım, hep birlikte rahat bir nefes alalım" dedi.