Partisinin Çaycuma İlçe teşkilatını ziyaretinde partililer tarafından karşılanan Çaturoğlu, burada yaptığı konuşmada, Allah nasip ederde milletvekili olduğu takdirde de yükünün de ağır olduğunun bilinci içerisinde olduğunu söyledi.

Zonguldak’ta birlik beraberliğin olmadığını vurgulayan Çaturoğlu, şunları kaydetti:

“Bu partide emeği olan bütün arkadaşlarım sağ olsunlar daha önceki vekillerimi Zonguldak’a hizmet için ellerinden gelen çabayı göstermişlerdir. Bizler önce aday adayı idik sonra aday olduk. Allah nasip ederde Milletvekili olduğumuz takdirde de yükümüzün de ağır olduğunun bilinci içerisindeyiz. Sadece Zonguldak ve çevre ilçeleri değil Çaycuma’nın da yükü omuzlarımızda olacak. Çaycuma’nın diğer ilçelerden hiçbir farkı yok. Bizim bir davamız var bu dava bin 500 km’lik bir koşu değil tam bir maraton koşusudur. Düştüğüm kalktığım günler oldu. Ama Allah nasip etti bugün karşınıza milletvekili adayı olarak çıktım. Genç arkadaşlarımı şunu tavsiye etmek istiyorum, asla sahip olduğunuz davadan vazgeçmeyin.”


‘MORAL YOK’

 Zonguldak’ın her şeyi var ama morali olmadığını anlatan Çaturoğlu,  “Zonguldak’ın hafızası yok, gelen gidenlerde arasında devir teslim olmamış ve Zonguldak’ta birlik beraberlik yok. Âmâ inşallah bizler en iyi şekilde Zonguldak’a hizmet edeceğiz.  Zonguldak’a bu güne kadar hizmet veren milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Onların bırakmış oldukları bayrakları yere düşürmeden aldığımız noktadan en yükseğe taşımak için çalışacağız. Bu çalışmayı yaparken de en çok güç alacağımız teşkilatlarımız olacak” diye konuştu.

Çaturoğlu, konuşmasının ardından kurum ve kuruluş ve köyleri ziyaret etti.