AK Parti Kdz. Ereğli İlçe teşkilatının Uzunmehmet ve Murtaza Karga Mahallesinin yanı sıra Ormanlı beldesinde iki farklı kıraathanede  köylüler ile bir araya gelerek düzenlediği toplantılarda önemli mesajlar verildi. 

ÇAKIR, “KUYRUKLARI BİTİRDİK”

Her iki mitinginde açılış konuşmasını yapan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Çakır’ın coşkulu konuşması görülmeye değerdi.

Çakır  “Amaç vatansa gerisi teferruattır” diyerek başladığı sözlerine, Ereğli halkına hizmet etmeye devam  etmek istediklerinin altını çizerek devam etti.

Eczane ve Hastane kuyruklarının bittiğine de dikkat çeken Çakır, “Gece gündüz çalışıyoruz. Bu halkı memnun etmeye devam edeceğiz. Zonguldak’ımızı, Ereğli’mizi modern yaşanabilir bir kent haline dönüştürmek boynumuzun borcudur.  1 Kasım’da bize destek verin. Adaylarımıza sahip çıkın” sözleri ile konuştu.

 

UYSAL, “AK PARTİ ’YE OY VERMEYE VAR MISINIZ?”

Belediye Başkanı Uysal ile Ereğli’nin kendi dönemlerinde şantiyeye döndüğünü belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kdz. Ereğli’ye hükümetimizin tam desteğini alarak hizmet etmeye devam etmek istiyoruz. Temenni ediyoruz ki, ülkemizde istikrar sürsün. Şimdi Belediye olarak 11 ayrı nokta çalışıyoruz. Sel felaketi sonrası çöken Köseağzı yolu, Balı Gökme ilave Köprüsü’nün yapım çalışmaları, DSİ’nin dere temizliği ve Afet Konutları’ndaki Su ve kanalizasyon çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.  Geçtiğimiz günlerde heyelan sonucu ulaşıma kapanan Kandilli yolunu da belediyenin makine desteği ile kısa sürede ulaşıma açtık. Kandilli Köse Ağzı yolunda yaşanan çökme sonucu yolu ulaşıma kapattık ve çöken yeri doldurup en kısa sürede tekrar ulaşıma açacağız. Belediyemiz Fen İşleri ekipleri bu iş için seferber oldu. Sizlerle el ele gönül gönülle  çalışmaya devam edeceğiz. Bizimle çalışmaya, AK Parti’ye oy vermeye var mısınız?

 

ÇATUROĞLU “VAATLERİMİZİN ARKASINDAYIZ. EREĞLİ’DE BU İŞ BİTMİŞ”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu tezahüratlar eşliğinde başladığı konuşmasında ülke ve yerel siyasete ilişkin açıklamalarda bulundu. Çaturoğlu mitinge gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederek şöyle dedi:

"Ereğli'de bu iş bitmiş. İktidarımız şimdiden hayırlı olsun.  Bu kalabalığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bile toplayamadı Ereğli’de. Partimizin seçim beyannamesinde verdiğimiz vaatleri hepsini gerçekleştireceğiz.  Bu ülkede AK Parti olarak iyiyi güzeli doğruyu ne yaptıysak eğitimde sağlıkta ulaşımda aklınıza ne gelirse gelsin daha önceki dönemlerle kıyasladığımızda onların fevkinde üstünde hizmetler üretebilmişsek bunda en büyük pay halkımızındır.

 Türkiye'yi 2023'lere taşıyabileceksek dünyanın en hızlı kalkınmış en çok kalkınmış 10 ülkesi arasına sokabileceksek kişi başına gelir 25 bin dolara çıkarabilirsek bunu ancak halkımız ile yapabiliriz. 3-4 gün sonra sandık başına gideceğiz sadece ülkemizi düşünerek oy verelim.

Türkiye’de var olan istikrarın yeniden devam etmesi için 1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri bizler için çok ama çok önemli.  AK Partinin Zonguldak’ta oyları artarsa göreceksiniz hizmetleri daha çok artacak güzel işler yapılacak.  Bu sebeple diyorum ki; 1 Kasımda tek başına işbaşına, haydi bismillah. ”

 

ORMANLI'DA VATANDAŞLARDAN TAM DESTEK  

Yapılan mitingin ardından AK Parti heyeti, köy çalışmalarına katılmak amacıyla İlçeye bağlı Ormanlı beldesinde iki farklı kıraathanede  köylüler ile bir araya gelerek, seçim çalışmalarını sürdürdü, Yoğun ilgi gören partililer 1 Kasım seçimleri için destek istedi.