Zonguldak Merkez Üzülmez İlkokulu ve Kilimli İsmet İnönü İlkokulu öğrencileri, sorumlu öğretmenleri ve öğrenci velileri Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ziyaretlerinde CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu ile bir araya geldikleri bildirildi.

Konuyla ilgili olarak Turpcu’nun e-posta adresinden gönderilen açıklama şöyle:

Üzülmez ve Kilimli İsmet İnönü İlkokulu öğrencilerini TBMM`de karşılayan Milletvekili Şerafettin Turpcu, öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.
Öğrencilere, sorumlu öğretmenlere ve öğrenci velilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Milletvekili Turpcu; “Geleceğimizi bu güzel yavrularımıza emanet edeceğiz, onlar da daha iyisini yapmak için çalışacak ve çabalayacaklar. Bugün ziyaretleri ile beni mutlu eden öğrencilerimize başarılı bir eğitim hayatı diliyor, öğrencilerimizin ailelerine ve öğretmenlerimize teşekkürler ediyorum” ifadelerini kullandı.

Üzülmez ve Kilimli İsmet İnönü İlkokulu öğrencileri ardından, Milletvekili Turpcu`nun TBMM`deki personeli eşliğinde Genel Kurulu Salonu`nda TBMM`nin rehber ekibi tarafından kendileri için yapılan “TBMM`nin tarihi, TBMM Genel Kurulu`ndaki oturum düzeni ve sembollerin anlamı, TBMM Genel Kurulu`nun çalışma düzeni ve yapılan çalışmalara” ilişkin sunumu dinlediler ve TBMM Genel Kurul Salonu`nda hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretlerini tamamladılar.