Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, mahalle gezilerini sürdürüyor. Posbıyık’ın ekibiyle Süleymanlar Mahallesinde düzenlenen halkla buluşma toplantısına Devlet Eski Bakanlarından Hasan Gemici’de katılarak destek verdi.

Belediyenin basın bürosundan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

 

“BÖYLE BİR İNSAN KOLAY YETİŞMİYOR”

Gemici, belediyecilik anlamında Türkiye’de böyle değerlerin kolay yetişmediğini belirterek; “Milletvekilliği, bakanlık yaptığım dönemlerde sayın Posbıyık’la beraber çalıştık. Son derece uyumlu çalıştık. Ereğli için karşılıklı yardımlaşma içerisinde güzel çalışmalar yaptık. Sayın başkanımız Halil Posbıyık Türkiye belediyeciliğinde marka bir insandır. Bunu sevende, sevmeyende kabul eder. Bu tip görevlerde 5 sene 10 sene kalan insanlar heyecanını kaybeder bıkar insanlar ama sayın başkan ilk günkü heyecanla 20 senedir göreve devam ediyor ve aynı heyecanla yeniden göreve talip. Belediyecilikte böyle bir insan kolay yetişmiyor, son derece yetenekli, konuları bilen ve Ereğli’nin çehresini değiştiren bir başkanımız var. Ereğlililer başkanına sahip çıkıyor ve değerini biliyor. 30 Martta yeniden bileceğini de sizler gösteriyorsunuz” dedi.

Başkan Halil Posbıyık da, kendisine ziyarete gelen Gemici’ye teşekkür ederek, Süleymanlar Mahallesi halkına yaptığı çalışmaları ve Ereğli’de yeni dönemde yapacakları hizmetleri anlattı.

Posbıyık, gösterilen ilgi ve sevgi karşısında, Süleymanlar mahallesi halkına, ‘Beni her zaman en yüksek oylarınızla desteklediniz. Sizlere minnettarım’ diyerek teşekkür etti.