Terzi ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

 “ Bugün Başkanvekili olarak göreve başlayan Adnan Esim’i ziyarete geldik. Gençlik kolları kontenjanından belediye meclis üyesi seçilen Adnan Esim’i başkanvekili olarak ziyaret etmek bizleri gururlandırdı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘ Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır’ sözünü yerine getiren parti yöneticilerimize ve Devrek Belediye başkanımız Sayın Mustafa Semerci’ye teşekkürlerimizi Sunuyoruz. Belediye meclis üyemiz ve gençlik kolları yönetim kurulu üyemiz Adnan Esim’e Başkanvekilliğinin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.



KAN BAĞIŞI

Ak Parti Devrek ilçe gençlik kolları başkanı ve yönetimi Devrek Cumhuriyet Alanına gelen Kızılay kan aracında kan verdiler. Başkan Terzi yaptığı açıklamada “ herkese her an kan lazım olabilir. Kan tüm insanlık için sürekli ihtiyaçtır. Bir bu düşünce ile Kızılay’ımıza kan vermek istedik. Tüm gençlerimizi düzenli olarak kan vermeye davet ediyoruz” dedi.



TURAN’A DA ZİYARET

Bir süre önce göreve başlayan Devrek ilçe milli eğitim müdürü Abdullah Turan’ı gençlik kolları başkanı ve yönetimi makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ilçe milli eğitim müdürü Abdullah Turan “ gençler bizim için büyük önem arz etmektedir. Gençlerimizin eğitimi ve geleceği için hiç yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

İTFAİYECİLİK HAFTASI ZİYARETİ

Muharrem Terzi ve Yönetim Kurulu üyeleri 25 Eylül – 1 Ekim arası kutlanan itfaiyecilik haftası dolayısı ile Devrek İtfaiye Müdürlüğüne giderek itfaiyecileri ve İtfaiye müdürü Recep Korum’u ziyaret ettiler.  

Terzi Yaptığı konuşmada vatandaşlarımızın gece gündüz demeden kendi branşların da her türlü sorunları ilgilenen itfaiyecilerimiz gerektiğinde kendi canlarını da tehlikeye atarak hizmet etmekteler. Yaptıkları iş gerçekten çok zor ama bir o kadarda değerli bir iş. Tüm itfaiyecilerimizin itfaiyecilik haftalarını kutluyor görevlerinde kolaylıklar diliyorum “ dedi.