Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, dağ bayır demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. Hızına hiç ara vermeden seçim çalışması yapan Deniz Yavuzyılmaz ve genç ekibi unutulan, yok sayılan, ötelenen, hizmet gitmeyen tüm köylere, evlere teker teker ulaşıp gönül kapılarını aralıyor.

 

Sabah erken saatlerde Kozlu İlçe Yönetimiyle bir araya gelen Yavuzyılmaz, İlçe Örgütüyle birlikte günün hareket planını yaptı. Kozlu İlçe Başkanı Yaşar Yolcu ve yönetimiyle birlikte Akşeyh Köyüne hareket etti.

 

“Başımızın Tacısınız”

 

CHP Zonguldak Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, unutulan köylerin ve köylülerin yanında olduğunu dile getirdi. Yavuzyılmaz, "Bizler sizlerin torunları, sizlerin çocuklarıyız. Yol derdiniz de su derdiniz de sokak aydınlatma derdiniz bizim de derdimizdir. Tüm bunların çözümü olacağız. Köylerimizin birçoğunda telefon çekmiyor, iletişim yetersizliği bu çağda yaşanmaması gereken bir durumdur. Şehir merkezlerindeki imkanlar ne ise köylerimizdeki imkanlar da bu standartlara yükseltilmelidir. Ben bir evladınız olarak bunun sözünü sizlere buradan veriyorum. Yolumuz da, suyumuz da aydınlatmamız da telefon çekme derdimiz de olmayacak. Çiftçi, emekli, madenci hep birlikte bu mücadeleyi kazanacağız" dedi.