AK Parti 25. dönem Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak’ın Türkiye pastasından daha çok pay alabilmesi için üzerlerine ne düşüyorsa yapacaklarını belirterek  “Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte elimizi değil, inşallah gövdemizi taşın altına sokacağız.” dedi.

Zonguldak Adliyesine giderek Kozlu Seçim Kurulu Başkanı Hakim Oğuzsan Bülent Ataalp’den mazbatasını alan Çaturoğlu burada gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti’nin Hükümet kurması durumunda, seçim bildirgesinde yer alan Zonguldak vaatlerini yerine getirmek için ellerinden geleni gayreti göstereceklerini kaydeden Çaturoğlu şöyle dedi:
“Türkiye’mizin dünya pastasında daha büyük pay alabilmesi içinde elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Eğer hükümeti biz kurarsak, hükümetimizin seçim beyannamesinde Zonguldak ve Türkiye için yer alan vaatlerin en ince ayrıntısına kadar takipçisi olacağız. Bizim dışımızdaki muhalefet partileri hükümet kurarsa da, onların seçmene verdiği her sözün en üst takipçisi olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Zonguldak’ımızın ve ülkemizin sorunlarını biliyoruz. Çözümler noktasında seçimlerden öncesinde bir bilgi birikimimiz var. Seçim atmosferinde üzerinde çalıştığımız projeler var. Bunları arkadaşlarımızla beraber değerlendirip Zonguldak’ımızın Türkiye pastasından daha çok pay alabilmesi için üzerimize ne düşüyorsa, Sayın Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte elimizi değil, inşallah gövdemizi taşın altına sokacağız.

Zonguldak’ta gerçekleştirlen mazbata törenine Kdz. Ereğli ve Alaplı’dan kalabalık bir partili grubu katıldı.