Demokratik Sol Parti’nin (DSP)  Gülüç Belediye Başkan adayı Ünsal Sarıkaş seçim çalışmalarını toplumun tüm kesimlerinden aldığı destekle devam ederken, il ve ilçe yönetimi ile Ereğli adayının sürpriz ziyareti ile moral buldu.

 

DSP Gülüç Belediye Başkan Adayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ünsal Sarıkaş ve ekibini ziyaret eden DSP İl Başkanı Nedim Ünal, Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur, DSP Ereğli Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Erdoğan “Gülüç’te de kazanacağız” dediler.

 

Ziyaret ile ilgili yapılan açıkla şu şekilde:

 

DOĞRULUĞUN, DÜRÜSTLÜĞÜN VE HALKIN İRADESİ İLE…

 

Gülüç Beldesi’nin yıllardan beri geri planda kaldığını belirten DSP Gülüç Belediye Başkan Adayı Ünal Sarıkaş; “Güzel beldemiz Gülüç yıllardan beri hak ettiği konumda değildir. Bu şirin beldemizin iktidar partisinin belediyesi olmasına rağmen yeterli düzeyde hizmet alamadığını düşünüyorum. Gücün değil, doğruluğun, dürüstlüğün ve halkın iradesi ile 30 Mart 2014’de Gülüç Belediye Başkanlığını teşkilatımla birlikte kazanacağız.  

Ben ve kadromdaki ekip arkadaşlarımızla birlikte bu potansiyeli fazlasıyla kendimizde görüyoruz. Beldemizin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri yerine getirmek için gerekirse tüm kapıları da çalarım ”dedi.