Alaplı CHP İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İlçemize yaptığı ziyaret sırasında halkın göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ettiğini bildirdi.

Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 Ekim 2015 Pazartesi günü Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlun İlçemizi ziyaret ederek halkımızla buluşması halkımız tarafından memnuniyetle karşılandığını söyledi.

İlçemizde ilk defa böyle büyük bir mitin ve açılış töreni gerçekleştiğini ifade eden Tosun, “Merkez cami önündeki alanda yapılan mitingden sonra belediyemiz tarafından yeniden düzenlenen Atatürk heykeli ve tören alanının açılışını yapmak üzere tören alanına giden genel başkanımıza Alaplı halkımızda büyük coşku içinde eşlik etmişlerdir. Partimizin mitingine hazırlık çalışmalarında yardımlarını esirgemeyen partililerimize ve diğer sivil toplum kuruluşlarına ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca Atatürk heykeli ve tören alanını da İlçemize yakışır bir şekilde düzenleyen Belediye başkanı ve çalışanlarına da minnettarız. Yine partimizin bu mitingine katılarak destek veren sivil toplum kuruluşları ile Alaplı halkımıza saygılarımızı sunuyoruz.” Diye konuştu.