Resimli( muharrem Akdemir )

*- CHP Belediye Başkan aday adayı Harun Akın’ın önceki gün düzenlediği basın toplantısında Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i hedef alan konuşmasına Akdemir yanıt verdi. Akdemir “ Asparagas haberlere dayanarak beni hedef alması üzücüdür”

 

*-DSP ye geçeceği şeklindeki bir yerel gazetede çıkan habere de yanıt veren Akdemir” DSP den hangi yönetici ile görüşmüşüm, Parti binasına girerken kim görmüş, Ben kimse ile görüşmedim, kaldı ki Bana trilyonları verseler asla CHP’yi bırakıp bir başka partiye geçmem” dedi.

 

Zonguldak Belediye Başkanı ve Belediye Başkan aday adayı Muharrem Akdemir dün düzenlediği basın toplantısında Harun Akın’ın kendisine yönelik eleştirileri yanıtlayan ve Bir yerel gazetede DSP ye geçecek şeklindeki haberleri yalanladı.

Akdemir “ Asparagas haberler herkesi üzüyor. İlgili kişiler bu tür haberleri dikkate almaması lazım. Harun Akın’ın bu tür haberleri dikkate alarak şahsımla ilgili açıklaması beni üzdü. Kendisini sever sayarım. Ben Akın’ın bu sözlerini yaptığı basın toplantısındaki heyecanına veriyorum. 8 Yıl il başkanlığı ve bir dönemde milletvekilliği yapmış bir kişi 8 aday adayının içinden beni neden hedef aldığını merak ediyorum. Benden bahsederken ‘ Beyefendi’ şeklinde imalarda bulunması beni üzdü.” Dedi

 

ASPARAGAS HABERLERE DAYANILARAK HEDEF ALINMAM BENİ ÜZDÜ

Muharrem Akdemir, aday adaylığını halktan aldığı destek ve istenilen arzu üzerine koyduğunu da belirterek” Ben adaylığımı halktan aldığım destekten dolayı açıkladım. Siyaset çok önemli ve erdemli bir görevdir. Türkiye sanayisinin can damarı, ülkenin emeğine yön veren bir ilin belediye başkanı olmak benim için şeref ve onurdur. Ancak 8 yıl il başkanlığı yapmış ve 1 dönemde milletvekilliği yapmış bir kişinin Asparagas habere dayanarak hedef alması beni üzmüştür. Asparagas ve illegal bir düşünceyi ret ediyorum. Keşke bana sorsaydı. Yüz yüze bakacağız. Ön seçimden kim çıkarsa çıksın onunla beraber olacağız.

Kimse benim bir başka geçeceğimi düşünmesin. Ben Ne DSP ile nede DSP’li yöneticiler ile görüştüm. Parti binasına girip çıkarken kim görmüş. Bana trilyonları verseler başka partiye geçmem. Benim Aldığım aile terbiyesi ve devlet terbiyesi bunu öğretti” diye konuştu.