AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak’ta yapılan etkinlikler ile düğün törenlerine katıldı. Milletvekili Ulupınar, yaptığı açıklamada, “Zonguldak’ta Ender Öncü kardeşimize ait açılışını gerçekleştirdiğimiz Öncü Döner işletmesinin hayırlı bol kazançlar dilekleriyle mutluluklarına ortak olduk” dedi
Zonguldak’taki programları etkinliklerine İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi’yi ziyaret ederek devam eden Ulupınar’a; AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Celal Bilici de eşlik etti. Bu ziyaretlerle ilgili Ulupınar, “Sayın İl Genel Başkanımız İsmail Terzi’ye nezaket ziyaretlerinde bulunduk. Hepimiz Zonguldak için çalışıyoruz. Çalışma arkadaşlarımızla bir bütün olarak yerel seçimler öncesi destek ziyaretlerinde bulunuyoruz” diye konuştu.
Bu ziyaretlerde bir bütün olarak gerçekleştiren Milletvekili Ulupınar, beraberindeki heyet ile birlikte Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş’ı makamında ziyaretleri ile devam etti. Ulupınar, “Zonguldak için gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerimize devam ediyoruz. 
Bu ziyaretleri tüm Zonguldak halkı için yapıyoruz. Sayın Genel Sekreterimiz ile hem nezaket ziyaretinde bulunmak hem de devam eden bazı projelerimiz hakkında bilgilerini almak için burada bulunuyorum” dedi.    
Milletvekili Özcan Ulupınar ve beraberindeki, heyet daha sonra Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’yı makamında ziyaretlerde bulundu. Ulupınar, yaptığı açıklamada, “Burada da Kozlu için en iyi hizmetleri vermek adına Kaymakamımız Sayın Karakaya ve Belediye Başkanımız Sayın Bektaş ile Kozlu için istişare toplantılarında bulunduk. 
Zonguldak’ın her köşesine en iyi hizmetlerde bulunabilme adına çalışıyoruz. Bunun en güzel örneklerinden birini Kozlu’da yaşıyoruz. Bunlar yeterli mi? 
Tabii ki hayır. Sayın Kaymakamımıza da herkesin huzurunda yaptığı ve yapacakları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.