Gülüç Belediyesi’nin yanı sıra tek spor kulübünün de kurucuları arasında yerini alan Ak Parti’den Gülüç Belediye Başkan aday adayı Seydi Demirtaş, birlik ve beraberlik içerisinde Gülüç’e kalıcı eserler bırakmak istediklerini açıkladı.

Gülüç’de doğup Gülüç’de yetiştiğini belirterek açıklamasına başlayan Demirtaş, “51 yıldır Gülüç’de oturuyorum. Evli iki çocuk babasıyım, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Mezunu iktisatçıyım, 23 yıldır Gülüç Belediyesinin çeşitli birimlerinde memur olarak görev yaptıktan sonra son olarak Su İşleri Müdürü olarak görev aldım” dedi.

Aday adaylığı sürecinin ardından Gülüç halkının yoğun desteğini gördüğünü ve gösterilen ilgiye teşekkür ettiğini açıklayan Seydi Demirtaş şu görüşlere yer verdi:

“Çalışmalarımızı hedeflerimizi Gülüç Beldemizde yaşayan vatandaşlarımıza birebir yaptığımız ziyaretlerde gerçekleştiriyoruz. Hem vatandaşlarımızın taleplerini dinliyor hem de bizim yapmayı düşündüğümüz projelere ilişkin karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Halkımızın istekleri doğrultusunda süreç işletme hedefindeyiz. Ben şunu yapacağım bunu yapacağımdan daha ziyade halkımız ile yaptığımız istişarelerin sonunda bir öncelik sırası belirleyeceğiz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gerçekten de seçim çalışmalarımız beklediğimiz üzerinde devam ediyor. Halkımızın bizlere gösterdiği ilgiye binlerce kez teşekkür ediyoruz. Herşey Gülüç’ün geleceği için diyorum”