Kozlu Belediyesi bir yandan altyapı çalışmaları, diğer yandan da altyapısı tamamlanan bölgelerin kaplamasını yapıyor

Belediye konuyla ilgili çalışmalarını şöyle bildirdi:

Yüzeyi bozuk olan ve altyapısı tamamlanan bölgeler hızla asfaltlanırken, Kozlu’nun hizmet almayan hiçbir mahallesi kalmamasına özen gösteriliyor.

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, yapılan çalışmaları yerinde inceliyor. Tüm mahallelerde yapılan asfalt, kaldırım, çevre düzenlemesi, ışıklandırma, yol genişletme, duvar, doğalgaz, parke yol çalışmalarını yerinde inceleyen Şahin, altyapısı biten bölgelerin hızla kaplandığını kaydetti.

Şahin konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “Yüzeyi bozuk olan ve doğalgaz çalışması tamamlanmış yollarımızın asfalt çalışmalarını hızla yapıyoruz. Alt yapısını bitirdiğimiz, doğalgaz, elektrik kurumu ve PTT’nin çalışmalarını tamamlandığı yollarda asfaltlama çalışmalarını hızla tamamlıyoruz. Halkımızın eziyet çekmemesi adına öncelikle altyapısını bitirdiğimiz yerlerin kaplamasını yapıyoruz, tekrar kırma olmasın diye. Bu çalışmalar hızla devam ediyor. Asfalt çalışmalarının ardından kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını bitiriyoruz. Programımız kusursuz işliyor. İşlerimizi organize ederek Kozlu’nun tüm mahallelerine hizmet götürmek için yola çıktık. Var gücümüzle bunun için mücadele ediyoruz. Halkımız hem özveri ile çalışmalarımızda bize manevi destek veriyor, hem de memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Tüm gayretimiz Kozlu için” dedi.