AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı tarafından Alaborina Restoran'da iftar programı düzenlendi. Programa AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar'ın yanı sıra partililer katıldı.

Kdz. Ereğli’den de Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili ile birlikte iftar programına katılan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, iftar sonrası Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ile Zonguldak Bölgesinden Sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan’ı ilçeye  davet etti.

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Zonguldak Milletvekilleri AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı ve Devrek İlçe Başkanı  ile birlikte Ereğli’ye gelen Ataş ve Turan, İlçedeki bir kafede Çakır’ın misafiri oldular.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’dan İlçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alırken; misafirperverliklerinden dolayı Milletvekillerine, İl ve İlçe Teşkilatlarına teşekkür etti.