Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan beraberinde MHP'li yöneticiler ile Kdz.Ereğli'de seçim bürosunu açan Ereğli Belediye Başkan adayı Mevlüt Özdemir'i ziyaret etti ve tam destek verdi. Özdemir'in adaylığının açıklanmasının ardından ilçe genelinde yoğun ilgi gördüklerini hatırlatan Ayan, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Zonguldak il genelinde marka kentler yaratmak için harekete geçtiğini söyledi.

Ereğli'de seçimlerde iddialı olduklarını belirten Ayan, MHP Ereğli Belediye Başkan adayı Mevlüt Özdemir'e başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Özdemir ise konuşmasında şunları söyledi:

"Adaylığımızın açıklanmasının ardından özellikle halkımızın gösterdiği yakın ilgiye dikkat çekmek istiyorum. Ülkenin yaşadığı sorunlar Milliyetçi Hareket Partisi'nin duruşunu bir kez daha önemli hale getirmiştir. Ereğli'de huzur ve hizmet getirmek istiyoruz. MHP İl Başkanımız başta olmak üzere partimizin üst düzey yöneticilerinin desteği bizlere tam. Birlik içerisinde beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Gece gündüz demeyeceğiz Ereğli için çalışacağız"