AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, 6 köye ziyaret edip, vatandaşları seçimde verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

7 Haziran seçimlerinin ardından Milletvekili Çaturoğlu, İlçe Başkanı Çakır, Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte; Yeşil Köy, Toyfanlı, Artıklar, Çamlıbel, Üveyikli ve Kaymaklar Köyüne ziyaret gerçekleştirdi.

Genel seçimlerin ardından teşekkür ziyaretlerine başlayan Çaturoğlu ve İlçe Başkanı Çakır, gittikleri her köyde çok kalabalık vatandaş grubuyla karşılandılar.

Ziyaret programında Milletvekili Çaturoğlu yaptığı konuşmasında, seçim çalışmalarında seçildikten sonrada bir araya gelme sözü verdiklerini, bunu da gerçekleştirmeye başladıklarını belirterek şunları söyledi;

“Bizler seçim ziyaretlerinde imkanlar dahilince sık sık ziyaretler yapacağımıza söz vermiştik. Bizde seçilmemizle birlikte bugün sizlere teşekkür amaçlı ziyaret edip, bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bundan sonrada her fırsatta köylerimizde vatandaşlarla bir araya gelip, istişare ederek bu yolumuza devam edeceğiz. Bizler verdiğimiz 1. sözü tutmaya başladık. Geleceğiz dedik ve geldik. ilklere hazır olun,  bundan sonra sorunları birlikte çözceğiz. Sizler asıl, biz vekiliz. Sizlerin verdiği oyları cebimize koyup da, gidip bir daha gelmemek yok. Her zaman vakit el verdiği sürece bu şekilde aranızda olup, acı ve tatlı günlerinizde yine geleceğiz. Muhtarlarımızla hep istişareler yapıp, köylerimizin sıkıntılarını çözeceğiz.


HER KESİMİN MİLLETVEKİLİYİM

13 yıldır AK Parti tek başına iktidardı, halkımız bize yine büyük oranla teveccüh gösterdi. Ondan dolayı hem sizlere, hem de Türk halkına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Tek başımıza iktidar olamasak bile, bizi 10. seçimde de tekrar  açık ara şampiyon yaptınız. Bize oy verenin de, vermeyeninde her kesimin milletvekiliyim. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bizim hedefimiz bütün insanların kalbini, gönlünü kazanarak partimizi en üst noktada sandıkta verim almasına sebep olmak. sorumluluğumuz büyük.  Durmadan gece gündüz çalışacağız.”

Ziyaret programlarında Milletvekili Çaturoğlu ve İlçe Başkanı Çakır  gittikleri her yerde aynı tebrik sözleriyle karşılandılar.

Köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş, Çaturoğlu ve Çakır’a güzel bir birlik beraberlik görüntüsü verdiklerini ilettiler.

Muhtarlar ve vatandaşlar bölgelerinde,  bir seçim sonrası  kısa sürede ilk defa teşekkür ziyareti uygulamasını AK Parti Milletvekilinden ve İlçe Başkanından gördüklerini belirterek, “sizlerin birlik beraberliği bizleri mutlu eder,  bu tür davranışlarla bölgemizin kazanacağına inanıyoruz. Göstermiş olduğunuz  güzel tablodan ve ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz” sözleriyle memnuniyetlerini dile getirdiler.