Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık seçim çalışmaları kapsamında halkla buluşma toplantılarına devam ediyor.

Halkla buluşma toplantıları kapsamında Sarıkorkmaz Mahallesi sakinleri tarafından meşalelerle karşılanan Halil Posbıyık, Ereğli halkının iradesiyle yeniden Belediye Başkan Adayı olduğunu söyledi.

Posbıyık, ‘‘ Günlerdir dolaşıyoruz. Dağ, tepe ama yorulmuyoruz, insanlardan büyük sevgi görüyoruz. Yüzler gülüyor. İyi bir noktaya doğru gittiğimizin farkındayız. Biraz sesimiz kısıldı. Konuşurken zorlanıyoruz ama Allah’a şükürler olsun çok iyi bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bu akşam sizler de bana büyük moral verdiniz. Hanımefendilere şükranlarımı sunuyorum. Sağ olun var olun. Tabi dostlarıma da teşekkür ediyorum. Bu ivmeyle inşallah bir günümüz kaldı. Pazar günü hem Ereğli için hem de ülkemiz için hayırlısı olsun diyorum. Hayırlı olması lazım. Hayırlısını yapmak için hepimizin gayret etmesi lazım diye düşünüyorum. Değerli hemşerilerim dört dönem Belediye Başkanlığı yaptım. Ereğli halkı 4 defa beni üst üste onurlandırdı. O yüzden Ereğli’ye karşı Ereğli’de yaşayan insanlara karşı kendimi borçlu hissediyorum. Buna kesinlikle siyasi olarak bakmayın. Yürekten söylüyorum. Benim arkamda halk var halk. Ben Ereğli halkının iradesiyle Belediye Başkan Adayı oldum. Ben Kdz.Ereğli halkının 118 bin kişinin Belediye Başkan Adayıyım. Beni sizler Belediye Başkanı yapacaksınız.’’ dedi ve yapacakları projelerinden bahsederek Sarıkorkmaz Halkını bilgilendirdi

Posbıyık konuşmasının ardında beraberindeki meclis üyesi adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarına devam etti.