DSP Ereğli Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Recep Erdoğan’ın karşısına çıkan bir vatandaş; “Çantamdan hiç ayırmıyorum” dediği Ecevit fotoğraflarını Erdoğan’a gösterdi. Bu tavır karşısında oldukça duygulanan Erdoğan; “İşte Ecevit sevgisi bu olsa gerek” dedi.

 

DSP Genel Başkanı Masum Türker’in Kdz.Ereğli’ye gelişi sonrası seçim çalışmalarına daha da hız veren DSP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Recep Erdoğan, kent merkezinde çarşı esnafını ziyaret ederek nabız yokladı.

Sokaktaki vatandaşla ‘sıcak temas’ kuran Erdoğan, Ereğli Belediye Başkanı olduktan sonra nelerin yapılmasını istediklerini, doğrudan doğruya seçmenin ağzından dinledi.

 

İŞTE ECEVİT SEVGİSİ…

Her yaştan her kesimin sevgisini kazanan Erdoğan’a ilgide büyük oldu. Erdoğan’ın yanına gelen bir vatandaş; ilk önce, çantasından çıkarttığı ‘Kıbrıs Fatihi’ yazılı bandı gösterdi ardından da kendisinin de aynı karede yer aldığı Bülent Ecevit’le çekilmiş fotoğrafları gösterdi. Belediye Başkan Adayı Recep Erdoğan da, “Bizlerde rahmetli Bülent Ecevit’in dürüst, halktan yana çizdiği yolda yürümeye devam ediyoruz. Ereğli Belediyesi’ni, sizlerin de yardımı ile DSP’li yaptıktan sonra; her kesimden her kesi kucaklayıp doğruları söyleyerek planlarımızı yapacağız. Biz herkesten, herkes bizden olacak. Sizi de, bu davranışınızdan ve Ecevit’e olan sevginizden ötürü kutluyorum” diyerek konuştu.