AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, bugünkü programını Kdz. Ereğli Hükümet Konağı personeline ayırdı.

Kdz. Ereğli SKM tarafından belirlenen Belen Sanayi Esnafı ziyaret programını sağanak yağış sebebiyle başka bir güne erteleyen AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu, programını değiştirdi.

SICAK İLGİ İLE KARŞILANDI 

Beraberinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Duran ve bir grup partililer ile birlikte Kdz. Ereğli’de Hükümet konağında başta Kaymakam İbrahim Çay ile kamu kurum ve kuruluşların çalışanlarından 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimler için destek isteyen Çaturoğlu,  çalışanlar tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı. 

TEK TEK GEZDİ 

Kaymakamlık, Milli Eğitim, Mal Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Köylere Hizmet Götürme Birliği, Tapu Müdürlüğü gibi kurumların içinde bulunduğu Hükümet Konağında birimleri tek tek gezerek, seçim için destek isteyen Çaturoğlu, gördüğü ilgi karşısında teşekkür etti.

Kurumların işleyişi ile Kurum Müdürlerinden çeşitli bilgiler almayı da ihmal etmeyen Çaturoğlu bu sorun ve talepleri tek tek not aldı, çözümü noktasında ellerinden geleni yapacağının sözünü verdi.

Kurum ziyaretlerinde karşılaştığı engelli çalışanlara yakın ilgi gösteren Çaturoğlu gerçekleştirdiği ziyarette özetle şunları söyledi;

“Bizleri 7 Haziran seçimlerinde yine önemli bir sınav daha bekliyor.  Biz Partimizin başarısı, istikrarın devamı için yollara düştük. Diğer partilerin seçimlere havlu atması için bu kadar çok çalışıyoruz. Bizim kazanmak, kaybetmek gibi bir endişemiz yok. Bizim Ereğli’nin, bölgemizin daha iyi yerlere gelmesi için ortaya koyduğumuz bir mücadelesi var, olmaya da devam edecek.  Sizlerde bu noktada destek bekliyoruz. İstikrar için, bölgemiz için çalışalım birbirimize sahip çıkalım”