AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çaturoğlu yaptığı basın açıklamasında sözlerine şöyle devam etti; “Rahmet ve mağfiret ayı Ramazanı aziz bir misafir edasıyla uğurluyoruz. Onu uğurlarken hüzünleniyor, ancak bayram ile seviniyoruz. Ramazan Bayramı'nın manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, milleti iyilikte, doğrulukta, hayırda ve paylaşmada buluşturmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

 

Her Ramazanda olduğu gibi bu Ramazan ayında da yardımlaşmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerini yaşadık. Özellikle tüm ülke çapında belediyelerimiz ve teşkilatlarımızla yetimler iftarı düzenledik ve yetimlerimizle aynı sofrayı paylaştık. Şunu unutmayalım ki; bizler, insanlığın umuduyuz. Birliğimizi, dirliğimizi korursak mazlumların, mağdurların, yoksulların, kimsesizlerin umudu olmaya devam ederiz. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat vermeyelim, ayağımıza dolanan bütün tuzakları bozalım. Tüm dünyaya insanların hor görülmediği, kadınların ezilmediği, çocukların üzülmediği bir güzel medeniyet örneği olmaya devam edelim.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; başta aziz milletimiz olmak üzere, tüm İslam âleminin ve kıymetli hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın ülkemize, milletimize, âlem-i İslâm’a ve bütün insanlığa huzur, barış, adalet ve merhamet getirmesini temenni ediyorum.