Ak Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylarının, Ereğli İlçe Örgütü’ne ziyaretleri devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında İlçe Başkanı Fatih Çakır’la ilçe binasında bir araya gelen Aslan Keleş, “Bir işadamı olarak ihale almak için değil, hizmet için bu sürecin içindeyim” dedi.

2011 yılında da aday adaylığı başvurusu yaptığını ancak bunun o dönem nasip olmadığını ifade eden keleş şöyle konuştu:

“Bu güne kadar parti teşkilatlarının değişik kademelerinde bulundum. Ereğli Belediyesi’nin Ak Parti’ye geçtiği zaman zarfında ben de kısa bir dönem Belediye Başkanlığı yaptım. Daha sonra 2 yıl il yönetim kurulu üyeliği yaptım. Siyasetin ve hizmetin hep içerisinde oldum. Ticari yaşamım dolayısıyla da Zonguldak’ın her yerinde toplumun her kesimiyle iletişimim oldu. Doğal olarak bu alanlara ilişkin bilgi ve projelerim de var.

30 aday adayı var. Bu partinin gücünü gösteriyor. Zonguldak 5 milletvekili çıkarıyor. Gönül arzu eder ki hepsi Ak Partili olsun. Ama buna halkımız karar verecek. Benim siyaset yapma anlayışımda kimseyi karalamak yok. Tamamıyla birlikte neleri başarabileceğimizi konuşmak için buradayım. Teşkilatın hem yöneticilik tarafında hem de teşkilat üyeliği tarafında bulundum. İki tarafın da zorluklarını biliyorum. Seçilene kadar teşkilat, seçildikten sonra, ben seçildim demeyeceğim. Teşkilatlar bizim kılcal damarlarımızdır. Dolayısıyla birlikte neler yapabiliriz buna bakacağız. Zonguldak göç alarak büyüyün bir kentti. Bu gün Zonguldak göç verir pozisyona geldi. Bu şu anlama geliyor. Zonguldak’ta yeni iş alanları, istihdam alanları yok. İşsizlik büyüyor ve inanlar dışarı gidiyor. Çözmemiz gereken en önemli konu istihdam sorunu. Birlikte neleri yapabiliriz, bunlar için çalışacağız. Ben önümüzdeki dönem için umutluyum ve bu nedenle önümüzdeki seçimi önemli görüyorum. Partim teveccüh gösterip beni sıralamaya koyarsa neleri birlikte başaracağız bunu göreceğiz.”

 

ÖZBAKIR’DA ZİYARET ETTİ

Keleş’in ziyareti öncesinde bir diğer aday adayı Zonguldak Eski Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır da Çakır’ı makamında ziyaret ederek, “Zonguldak’ın sorunlarını biliyoruz. İnşallah meclise gidersek Zonguldak için bir şeyler yapmaya çalışacağız. Görev sürem boyunca da Zonguldak’ın sorunları konusunda birçok platformda görüş ve önerilerimi dile getirdim. Hep Zonguldak’ı düşündüm. Hatta hep söylerim, ben bu şehirden gidersem gözüm arkada kalmaz diye. Ama dedik ya, çorbada bizim de tuzumuz olabilirse mutlu oluruz.” şeklinde konuştu.

 

Çakır, her iki aday adayına da başarılar dileyerek, hayırlı olması dileğinde bulundu.