CHP Genel Başkanı seçildikten sonra ilk defa Devrek ilçesine uğrayıp partililer tarafından burada karşılanıp Devreklilere hitap eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ikinci defa 3 Ocak 2014 tarihinde Devrek’e geliyor.

Aday tanıtımı için Bartın’a gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu saat 12: 30’da Devrek ilçesine uğrayarak CHP’nin Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç’a tam destek verecek.

3 Ocak 2014 tarihinde Devrek’e gelecek olan Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç ve ilçe teşkilatı kalabalık bir toplulukla Devrek girişindeki Uzunçay Mekviinde karşılayacak.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Devrek’in dünyaca ünlü bastonunu sunacak olan CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç,  kendisine 10 yıl aradan sonra Devrek’te AKP’den seçimi geri alacaklarının sözünü de verecek.

Songül Malkoç,” Devrek’e gelecek olan Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu  Devrek’te ikinci defa ağırlamanın mutluluğunu yaşayacağız. İlçemize uğrayıp bizleri onurlandıracak olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu saat 12:30‘da Devrek’te karşılanmaya tüm vatandaşlarımızı ve partililerimizi bekliyoruz” dedi.