"Milletimizin varlığını, birliğini ve dirliğini yok edemeyecektir. Aksine daha da birbirimize kenetlenmemize vesile olacaktır"



AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Gaziantep Şahinbey’de masum insanları hedef alan terör saldırısını şiddet ve nefretle lanetlediğini bildiren açıklamasında şöyle dedi:
“İnsanların mutlu gününü kana bulayarak düğün yerini mateme çeviren, en masum ve en savunmasız, çocuğu ile kadını ile yaşlısı ile birçok vatandaşımızın hayatına kasteden ve hiçbir değer tanımayan bu alçak terör saldırını şiddet ve nefretle lanetliyorum. Ülke ve Millet olarak derin bir üzüntü içerisindeyiz. Saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa, başta Gazi Şehrimiz olmak üzere milletimize sabır ve metanet diliyorum.
Terör kimden, nereden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun, gerekçesi ne olursa olsun insanlık suçudur. Gazi Şehrimizde yaşanan dehşet ve vahşet girişimleri, aziz milletimizin varlığını, birliğini ve dirliğini yok edemeyecektir. Aksine daha da birbirimize kenetlenmemize vesile olacaktır. El ele verip, düşmanlara karşı durarak bu işin üstesinden yine birlikte geleceğiz. Bizi bir birimize düşürmeye çalışanlar yine kaybedeceklerdir. Şunu herkes bilmeli ki devletimiz güçlüdür ve terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir.”