CHP Devrek Belediye Başkan Adayı olan ve seçimleri az bir oy farkı ile kaybeden Songül Malkoç ekibiyle beraber iftar yemeğinde bir araya geldi. Malkoç ve ekibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu'na tam destek verecek.

 

Ramazan ayı dolayısıyla Devrek Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeğinde Malkoç ekibiyle yeniden bir araya gelirken önümüzdeki ay yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda da kendileriyle karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. İftar yemeğinden sonra ekibiyle beraber istişarede bulunan Malkoç,”  İçeride huzur ve dışarıda barış” istediklerini ifade ederek Cumhurbaşkanlığı seçiminde Prof Dr Ekmeleddin İhsanoğlu’da tam destek vereceklerini kaydetti.

2004 ve 2014 yılları arasında Birleşmiş Milletler'den sonra ikinci büyük uluslararası örgüt olan İslam İşbirliği Teşkilatı'nın genel sekreterliğini yapmış olan İhsanoğlu’na Cumhurbaşkanlığı seçiminde  tam destek verecek olduklarını ifade eden Malkoç, “ Devrek’te Cumhurbaşkanlığı seçiminde en yüksek oyu Ekmeleddin İhsanoğlu alacaktır. Bunun içinde hep beraber var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu. Malkoç kendilerini bir araya getiren ve ekibinde yer alan CHP Belediye Meclis Üyesi Bayram Çınar’a teşekkür ettiğini de belirtti.

 

(Haber Merkezi)