CHP Zonguldak Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Ali İhsan Köktürk, CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat ve CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin ile önceki gün bir dizi program gerçekleştirdiler. 
İl olarak Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret eden Milletvekili Köktürk, Akdemir’le belediye çalışmalarını değerlendirdi. 
Altyapı çalışmalarının tamamlanmasından ve asfalt çalışmalarının hızlanmasından büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Köktürk, 
Akdemir’le yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. 
İftardan önce Beycuma’ya geçen CHP heyeti, CHP Beycuma Belde Başkanlığı’nı ve bir kısım işyerlerini ziyaret etti. İftar programında Beycumalılarla birlikte olan Köktürk, baba ocağı olan Beycuma’da birlikte iftar açmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, bu onuru yaşatan, iftar programına katılan Beycumalı annelerine, büyüklerine dost ve arkadaşlarına teşekkür etti. 
İftar programına katılan Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu ve önceki Belediye Başkanı İlker Karaoğlu’na da ayrıca teşekkür eden Köktürk, iftar yemeklerinin birlik ve dayanışma duygusunu güçlendiren anlamlı toplantılar olduğunu belirtti. 
Çok sayıda Beycumalının katılımıyla gerçekleşen iftara; Köktürk, Furat ve Şahin’in yanı sıra CHP Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Parmak, CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Ateş, Devrek eski ilçe başkanları, Gökçebey ilçe başkanı, Beycuma ve Elvanpazarcık CHP belde başkanları ve CHP’nin Devrek, Gökçebey belediye başkan aday adayları da katıldı. 
İftar sonrası Köktürk, Furat, CHP Beycuma Belde Başkanı Nebahattin Yılmaz ve Şenduran Altıntaş eşliğinde çayevlerini ziyaret ederek, Beycuma programını tamamladılar.