Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Ali İhsan Köktürk, yerel seçimlere yönelik olarak Zonguldak’taki örgüt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Köktürk, en son olarak Çaycuma’da Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Umut Başoğlu bir kısım parti yöneticileri ve üyeleri ile bir araya gelerek, yerel seçimlere yönelik görüş ve önerilerini aldı.

 

Son derece geniş değerlendirmelerin yapıldığı toplantıdan sonra açıklama yapan Köktürk, parti üyeleriyle aday tespitine yönelik değerlendirme toplantılarının Kasım ayı içerisinde sürdürüleceğini ifade etti.

 

Köktürk yaptığı açıklamada; “Zonguldak’ta, ilçelerinde ve beldelerinde yerel seçim çalışmalarının bütün hızıyla ve en önemli şekilde sürdürüldüğünü belirterek bu kapsamda Çaycuma ilçe örgütünde de, adaylar konusunda büyük oranda netleşmeler yaşandığını sözlerine ekledi.

 

Köktürk, Çaycuma’da altı seçim bölgesinden dördünde örgüt yönetici ve üyelerinin görüşleri doğrultusunda belediye başkan adaylarında netleşme olduğunu, iki seçim bölgesinde de aday saptama çalışmalarının organize bir şekilde sürdüğünü ifade etti. Filyos, Perşembe, Karapınar ve Nebioğlu’nda adaylar üzerinde karar oluşturulduğunu, Çaycuma ilçe merkezi ve Saltukova’da aday saptama çalışmalarının sürdürüldüğünü, Zonguldak’ın tüm seçim bölgelerinde, Çaycuma İlçe ve beldelerinde artık tümüyle CHP dönemi başlayacağını, AKP’li yerel yönetimlerin son bulacağını söyledi.